Nieuws...

maandag 14 september 2009

SPORTIEVE HOOGDAGEN IN LIMBURG!!!

Limburg leeft deze dagen in een sportroes en zoals we de Limburgers kennen zal er dan ook stevig gevierd worden!

KANARIES LEIDER IN EERSTE!

Een waar voetbalfeest vorige zaterdag in Sint-Truiden. Pas gepromoveerd naar eerste klasse heeft Sint-Truiden kostbare punten gepakt tegen Anderlecht en is zowaar leider in eerste klasse. Het is 44 jaar geleden dat STVV dit nog eens heeft meegemaakt. Het is zelfs 27 jaar geleden dat een neoklasser dit na zes speeldagen presteerde….
Als je de beelden hebt gezien dan zag je een ploeg bezig die samen met zijn trainer Guido Brepoels plezier wil beleven aan het voetbal. Heerlijk om naar te kijken…
Wat ook opviel na de match was de uitspraak van een zeer tevreden maar tevens nuchtere trainer: “Dit is een hoogdag, maar het orgelpunt moet het behoud zijn in eerste klasse”.
En gelijk heeft hij...


KIM CLIJSTERS SCHRIJFT TENNISGESCHIEDENIS!

De comeback van Kim Clijsters is compleet! Wat een prestatie... Voor de 2de maal schrijft ze de US Open op haar naam. Maar wat een krachttoer om amper een goeie maand na haar comeback reeds een grandslam te winnen!!!
Zij draagt op een natuurlijke spontane manier bij tot onze sporttrots in Vlaanderen. Het was zelfs ontroerend om enerzijds de toptennisster in beeld te krijgen en anderzijds de gelukkige Kim samen met Brian en Jada het dochtertje. Kim heeft deze nacht zeker vele harten beroerd en veroverd.
Als moeder en ex-topatlete kan ik perfect inschatten wat voor een sportieve knalprestatie dit betekent voor haar en haar omgeving.

Mijn welgemeende felicitaties Kim!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten