Nieuws...

maandag 24 augustus 2009

Sport, Jeugd, Toerisme...

Er wordt wel gezegd en geschreven dat de politiek stil ligt tijdens de maanden juli en augustus. Maar niets is minder waar… Geloof me vrij!!!

Voor mij, als nieuwbakken Vlaams volksvertegenwoordiger, is het noodzakelijk om zoveel mogelijk studiemateriaal te verzamelen over de thema’s sport, jeugd en toerisme. Daar waar de grote politieke partijen beschikken over voldoende medewerkers en voldoende logistieke steun is het voor ons alle hens aan dek met een beperkt aantal leden. Maar …. wij werken met een groot strijdershart naar ons nieuwe taak toe en zijn er rotsvast van overtuigd om toch een stem te laten horen in het Vlaams Parlement. Uiteindelijk hebben jullie daarvoor op ons gestemd.

Zo ben ik nu gestart met het bestuderen van het sportbeleid - in al zijn facetten - van de vorige legislatuur. Alle nuttige documenten worden opgevraagd en bestudeerd.
Het doornemen van de programma’s inzake sport van de verschillende partijen is zeker belangrijk en het mag gezegd worden mijn stapel vergroot met de dag.

Vooral sport zal voor mij en de partij een boeiende maar grote uitdaging betekenen. Het verder uitwerken van ons programma wat sport betreft vraagt van mij en mijn medewerkers een grote inzet maar wij zijn er klaar voor en zullen de weken die ons resten voor de start van het nieuwe parlementaire jaar nog ten volle benutten.

Daarnaast worden de dossiers met betrekking tot jeugd en toerisme klaargestoomd.
Sport, jeugd en toerisme hebben een link met mekaar en dat maakt het ook zo interessant voor mij.

Indien jullie ook suggesties hebben met betrekking tot ons programma laat het me dan ook weten, je mag altijd een reactie terug verwachten. LDD en ikzelf zouden jullie
dankbaar zijn mochten we reacties verwachten… dus kruip maar in de pen, of mail ons.

Uiteindelijk maken jullie ook deel uit van LDD–familie!!!


Tot binnenkort!

Ulla Werbrouck
Vlaams volksvertegenwoordiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten