Nieuws...

dinsdag 19 mei 2009

Ulla bezoekt Budokwai in Belsele

Budokwai Belsele viert dit seizoen zijn 30ste verjaardag. Dit gaf aanleiding tot de organisatie van een reeks kleine en minder kleine clubactiviteiten.
Zo lieten we de kans niet onbenut om deel te nemen aan de voorselecties van het televisieprogramma ‘Hartelijke Groeten aan iedereen’. Tot onze verbazing haalden we de uitzending. Het was weliswaar een kort media optreden, maar het bracht ons in
contact met twee kampioenen: Ulla Werbrouck en Ilse Heylen.
Ulla – die in tegenstelling tot Ilse niet meer actief is – had de tijd om met het publiek (dat voor een groot deel uit Budokwai leden bestond) te blijven praten en foto’s te nemen.
De ideale gelegenheid dus om haar uit te nodigen in onze club.
Op 8 mei jl. was het dus zover. Twee uur en half met Ulla op de mat. Tussen 18 en 19u was er jeugdtraining. Het moet gezegd: de ex-olympische kampioene kan met jeugd om. Een grote groep Judoka’s, Ju-Jitsuka’s en Karateka’s volgden enthousiast de les.
Op het einde van de sessie nam Ulla uitgebreid de tijd voor het uitdelen van foto’s en handtekeningen en om te poseren met de kampioenen-in-spe.
Ondertussen waren de volwassenen opgewarmd en kon Ulla aan de technische sessie beginnen. Deze was gepland van 19 tot 20u30. Het was een klassieke opbouw met eerst grondtechnieken en daarna werptechnieken. Voor de kenners: ook haar Uchi-Mata kwam aan bod – YES!Het was een geweldige avond. Het was een zo’n geweldige avond dat niemand het erg vond een kwartiertje “over te werken”.
Bedankt Ulla!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten